Rakkaat

Rakkaat

perjantai 17. huhtikuuta 2020

Koronajumppaa

Siitä se ajatus sitten lähti....


Jokunen viikko sitten loppui tätiratsastajan höntsälätkä ja sähly kuin seinään, kun hallitus kielsi parveilun ja sen myötä alkoi kunto laskemaan. Jaahas, mitenkäs sitä tämmöinen tavallinen täti-ihminen kuntoilee, kun ei oikein kuntopiiri kotona iske ja ainut urheiluun verrattavat muodot ovat hulavanteen vatkaus sekä ratsastus.Tätihän ei juokse kuin sählypallon perässä tai jos työpaikan kahvihuoneessa on pullaa!


Kyykkyjä voi tehdä kätevästi estepuomin kanssa!


Tästä syystä tätiratsastajalle iski huoli, että miten sitä ne muut tavalliset ihmiset oikein treenaavat nyt, kun kaikki jumppausareenat ovat kiinni. Kuten jäähallit, sählykentät, uimahallit, kansalaisopiston jumpat, kuntosalit ja nyt suljettiin jopa luontopolku, koska eristyksissä elävät ihmiset ovat vissiin sännänneet suu vaahdossa sankoin joukoin luontoon patikoimaan ja yskimään hengästyttyään ja sitä kautta koronaa levittämään. Että mitä tässä tilanteessa voi oikein tehdä, ettei ihan rapakunto iske! Kesäkin tulossa ja pitäisi olla rantakunnossa, jos sinne rannalle nyt sitten ylipäätään pääsee. Jos vaikka sekin kielletään, uimarantailu. 


No, kuten hyvin tiedetään,  tätiratsastaja ei lukeudu fanaattisimpiin salilla kävijöihin. Taisi viimeksi käydä kuntosalilla parisen vuotta sitten, kun leikattua polvea piti hiki päässä ja hampaat irvessä kuntouttaa (oli ilmaista hupia, kiitos tapaturmavakuutuksen!). Mutta pieni ajatus alkoi muhimaan kuntoilutumakkeessa ja siitähän se ajatus sitten lähti! Että mitenkä sitä oikein voisi harrastaa kuntoilua talliympäristössä... Onneksi tallikaverina on kaikkeen labradorin innolla mukaan lähtevä yllytyshullu Uhri! 

Älä vain minua sotke tähän jumppakeissiin!

Tämmöinen siitä tallijumppavideosta sitten tuli. Ainakin vatsalihakset saivat harjoitusta, sen verran oli lystiä!
Jos löytyy kärrit ja vetäjä ja kuski, jolla on raippa, niin ...

Alla olevasta linkistä pääset juutuubin ihmeelliseen maailmaan, ole hyvä!


Omnomnom. Jumppaa sinä kuule ihan keskenäs,
mä olen kesäkunnossa aina!
Video on ollut kovin suosittu ja jatkoa on pyydetty, joten ehkäpä Team Äly & Väläys tekee piankin koronajumppavideon vol 2. Mene ja tiedä... Kiitos kaikille kannustavista ja positiivisista kommenteista! Parasta tämän tekemisessä oli heittäytyminen hyvän ystävän kanssa ja loputon nauru! Kai tästä elämästä voi vielä nauttia!

Ihan super super mahtava, ihania ootte! ❤️ Tulin tästä niiiiin iloiseksi ja melkein tukehuin persikkapiirakkaan! 😂Kiitos illan nauruista! Tää oli ehdottomasti paras pitkään aikaan! 😘

🤣ihania ootte! Teidän jumppatunnille tulisin heti

Ihan ku Apuva-mies 

 eka vedetään omat jumpat lauantaina ja sitten vasta heppojen😆


Tallikisat sai just uuden olomuodon?

Tää kuuluis kymppiuutisiin 😂😂

Aamuteet lensi rinnuksille 🤣🤣🤣 Hyvä!!!

Tuo alkuhan oli kuin vanhasta Benny Hill showsta 😂

1 kommentti: