Rakkaat

Rakkaat

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kattia kanssa!

Mitä kissa?

Kattuska on käynyt Kattilassa vähän harvemmin nyt, kun on ollut välillä huono sää tai ei oo vaan ehtinyt. Mutta eipä tuo turhia ulos mongu, lähtee kyllä heti ovelle häntä pystyssä mouruten, jos kysyy, että lähdetkö ulos. Mutta muuten tyytyy osaansa sisäkattina. Viimeksi kun hengailtiin pihassa ihan muina kissoina, oli Nössö napannut jo itselleen evästä. Hyvä niin, sillä kovin nirsoksi on katti heittäytynyt, ei se ihme ole, jos pitää henkensä pitimiksi alkaa jo metsästämään myyriä. Mutta kai se hyvää oli, ainakaan mitään ei jäänyt jäljelle.Sä et nääkään mua!

Kissa vähän provosoi koiria, juoksee kurnuttaen viehkosti hurttien nenujen edestä ja sitten kaikki kolme säntäävät suuntaan x vauhtia y. Kissa pakenee yleensä nojatuolin taakse ja hyökkäilee sitten sieltä pahaa-aavistamattoman terrierin kimppuun! 

Karkeakarvaiset sohvaperunat

Kivaa on muuten mennä sohvalle ajatuksella, että katonpa vähän telkkaa. Yleensä siitä tulee kilpajuoksu turreja vastaan, koska nekin haluavat sohvalle ja tietenkin juuri samaan aikaan! Siinä sitten on sylintäydeltä koiria eikä telkkaa pääse edes avaamaan, ennenkuin ne ovat sitä mieltä, että nyt on hellitty ja rapsutettu tarpeeksi. Yleensä Rauno jää vielä sylikoiraksi, kun Calle asettuu penkin alle. Pitäähän sitä pieniä helliä, saahan siinä itsekin osakseen suurta välittämistä!

Nössö keskittyy leikkiin, Rauno poseeraamiseen.

Mun pitäis trimmata noi turjakkeet, mutta rehellisesti sanottuna ei ihan hirveesti nappaa ajatus. Mutta pakko kai se olis. Tai ainakin ne pitäis pestä. Tai kammata. Tai... no cairninhan kuuluu olla luonnollisen näköinen jo rotumääritelmän mukaan. No nämä yksilöt ovat sitä ihan varmasti! Oikeat rotumääritelmän perikuvat!


Raunon mielestä puussa saattais olla orava! Callen mielestä ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti